Presentatie nieuwe uitgave 26 maart 2022

Piet of Hoe een kasuaris in Eerbeek terechtkwam is de nieuwe uitgave van De Geiten Pers, geschreven door Alexander Reeuwijk. De presentatie is op zaterdag 26 maart om 16.00 u in de openbare bibliotheek aan de Coldenhovenseweg 13 in Eerbeek. Graag aanmelden voor de presentatie via degeitenpers [at] live.nl. Vanaf 27 maart is de publicatie aan te schaffen bij de gebruikelijke verkooppunten en via de website.

Alexander Reeuwijk is schrijver en reiziger. Hij heeft een voorkeur voor Azië, natuurlijke historie en oude reisverhalen. In zijn boeken combineert hij persoonlijke observaties met verhalen van reizigers uit het verleden. Met zijn boek Reizen tussen de lijnen; dwars door Indonesië met Alfred Russel Wallace stond hij op de shortlist van de Jan Wolkers Prijs voor het beste natuurboek van 2014. Regelmatig is Reeuwijk te horen in het radioprogramma Vroege vogels waarin hij buitenlandse natuurboeken bespreekt. In 2021 trad hij toe tot de redactie van De Scharrelaar, het vogeltijdschrift voor lezers. Op dit moment werkt hij aan een boek over India, dat in 2022 zal verschijnen bij uitgeverij Querido.

Piet of Hoe een kasuaris in Eerbeek terechtkwam verschijnt als 44ste publicatie van De Geiten Pers. De kasuarisvogel uit de titel was in bezit van Anna en Max Weber, die lange tijd op Huis te Eerbeek hebben gewoond.