Presentatie Dagelijks Brood

Op zaterdag 12 december werd het dertigste boekje van De Geiten Pers: “Dagelijks Brood” ten doop gehouden. Met een muzikale en levendige presentatie werd het talrijke publiek in Primera XL in Brummen vermaakt.
De familieleden van de hoofdpersoon van het boekje waren in grote getale aanwezig, maar ook vele andere fans van De Geiten Pers lieten deze gelegenheid om een gesigneerd exemplaar van het nieuwste boekje te verkrijgen niet aan zich voorbijgaan. Daardoor mengde “tout Tonden” zich met “tout Brummen” onder het genot van een hapje en een drankje.
Benny Wagenaar bracht een paar Tondense liederen ten gehore. Uitgever Hans Broer vertelde nog een keer duidelijk waar De Geiten Pers voor staat: mooie kleine boekjes met een link naar de gemeente Brummen in ruime zin, geschreven door professionele schrijvers. De schrijvers Eke Mannink en Sander Grootendorst speelden na hoe het boekje tot stand was gekomen. Daarna kon het boekje, dat over barmhartigheid gaat en goed in de kerstsfeer past, aangeschaft en gesigneerd worden.

broodlichtvlinders