Dubbeltalenten bij De Geiten Pers

Op zaterdag 19 november om 16.30 u worden bij Bosman Primera Brummen XL aan het Marktplein in Brummen twee boekjes van De Geiten Pers tegelijkertijd gepresenteerd.

Dubbeltalenten maken samen twee prachtige kunstenaarsboekjes voor De Geiten Pers

Een dubbele buitenkans: Geert Voskamp en Cornelius Rogge zijn zowel tekenaar als schrijver. Ze schreven ieder een verhaal, dat de ander aanzette tot bijzondere tekeningen. Op zaterdag 19 november presenteren ze samen twee nieuwe uitgaven van de Brummense uitgeverij Stichting De Geiten Pers: De Vlindervanger en Langs het kanaal.
De presentatie vindt plaats op zaterdag 19 november bij Bosman Primera Brummen XL (Marktplein, Brummen) om 16.30 uur. De presentatie is gratis toegankelijk, maar aanmelden via degeitenpers@live.nl is noodzakelijk.

Cornelius Rogge maakt installaties, beelden en tekeningen en woont sinds 1995 in Hall. Verschillende musea hebben werk van hem, zo staat bijvoorbeeld zijn tentenproject in de beeldentuin van Museum Kröller Müller. Hij schreef voor De Geiten Pers het hallucinerende verhaal van een vlindervanger op de Tondense hei, dat door Geert Voskamp voorzien is van gedetailleerde tekeningen.
Geert Voskamp schildert en tekent en woont sinds 1980 in Dieren. Voor De Geiten Pers beschreef hij een fietstocht langs het Apeldoorns kanaal waarbij de lezer op humoristische wijze een kijkje in de geest van de tekenende hoofdpersoon wordt gegund. Cornelius Rogge gaf deze figuur in treffende karikaturale tekeningen gestalte.

De boekjes worden uitgegeven in een eenmalige oplage van ieder 400 stuks en kosten per stuk €8,00.
Cornelius Rogge
De Vlindervanger
Brummen: Stichting De Geiten Pers, 2016
16 pagina’s, tekeningen van Geert Voskamp

Geert Voskamp
Langs het kanaal
Brummen: Stichting De Geiten Pers, 2016
24 pagina’s, tekeningen van Cornelius Rogge