Dood Snipje. Jan en Annie Mankes in Eerbeek. Nieuwe uitgave De Geiten Pers

Dood Snipje. Jan en Annie Mankes in Eerbeek is de nieuwe uitgave van De Geiten Pers, geschreven door Josha Zwaan. Het boekje wordt feestelijk gepresenteerd op vrijdag 23 oktober om 15.00 u. op het terras bij Fletcher Hotel Huis te Eerbeek. De presentatie is alleen toegankelijk voor de eerste 40 personen die zich aanmelden via degeitenpers@live.nl. Bij eventuele grotere belangstelling wordt een tweede tijdstip georganiseerd. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om het boekje aan te schaffen en te laten signeren. De toegang is gratis.
De Zutphense schrijfster en schrijfdocente Josha Zwaan is onder meer bekend van haar romans Parnassia, Zeevonk, Dwaallicht en Saturnusplein 3 en van twee non-fictie boeken: Zijspoor en Emma wil leven. Zij schrijft ook korte verhalen en essays.
Dood Snipje is een gevoelig verhaal over enkele dagen in 1917 waarin de schilder Jan Mankes en zijn vrouw Annie Zernike gevolgd worden. In deze nieuwe bibliofiele uitgave van De Geiten Pers zijn ook afbeeldingen van drie werken van Jan Mankes opgenomen. Het is de 41ste uitgave van De Geiten Pers.