Welkom

De Geiten Pers bestaat 30 jaar en presenteert De Lafaard

De Lafaard is de nieuwe uitgave van De Geiten Pers, geschreven door Bas Steman. De presentatie van het boekje is op zondag 10 november om 15.30 u.
Het is een fictief verhaal over twee broers en hun onderlinge verhouding, met op de achtergrond de Tweede Wereldoorlog in het Brummense buitengebied in de omgeving van Broek. Uitgeverij De Geiten Pers viert haar 30-jarig bestaan met deze uitgave.

Op zondag 10 november om 15.30 uur presenteert De Geiten Pers samen met Bas Steman De lafaard bij Primera Bosman, Marktplein 13/14 in Brummen. De boekwinkel gaat speciaal voor de presentatie open. Na afloop is er gelegenheid om het boekje aan te schaffen en te laten signeren. De toegang tot de presentatie is gratis. Wilt u komen, meld u dan aan via degeitenpers@live.nl.

________________________________________________________

Stichting De Geiten Pers streeft naar literaire verrijking van de Brummense werkelijkheid. De Geiten Pers geeft ongeveer twee keer per jaar een boekje uit
met een lokaal verhaal, geschreven door een professionele auteur, op uitnodiging
van De Geiten Pers.

Vaste ingrediënten van de uitgaven zijn de zorgvuldige vormgeving, de kwaliteit van het papier, de cahiersteek in de rug, het formaat van 16 x 16 cm, de link met de gemeente Brummen en de vaste prijs van € 8,50.

Klik hier als u de lijst van alle uitgaven wilt zien.
Klik hier als u een boekje wilt kopen.

Bas Steman