Bestellen

U kunt boekjes bestellen door ons een mail te sturen via degeitenpers@live.nl of onderstaand contactformulier.

Wij houden u graag op de hoogte van nieuwe uitgaven. U kunt zich ook daarvoor aanmelden via het mailadres degeitenpers@live.nl of onderstaand contactformulier.

Ook kunt u direct geld overmaken op ons rekeningnummer NL30 INGB 0006456285, vermeld dan duidelijk de titel van het boekje en uw adresgegevens.

De boekjes kosten € 8,00 per stuk en worden thuisbezorgd binnen de gemeente Brummen. Voor daarbuiten geldt een prijs van € 10,00 incl. verzendkosten.

Boekjes van de Geiten Pers worden ook verkocht bij Primera XL Brummen, Sol Luna Brummen, Hendriks Eerbeek, Kunstgemaal Bronkhorst, Praamstra Deventer, Lovink Lochem, Jansen & De Feijter Velp, Colofon Arnhem, Van Someren & Ten Bosch Zutphen, Hijman Ongerijmd Arnhem, Athenaeum Boekhandel Amsterdam, Bibliotheek Brummen en Bibliotheek Eerbeek.

 

4 thoughts on “Bestellen

 1. Het boekje staat voor u klaar, ik doe het op de post zodra uw betaling binnen is.
  Met vriendelijke groet,
  Marguerite Tuijn

 2. Ik heb vanmorgen 10 Euro naar jullie overgemaakt om de laatste uitgave De koning met het gipsen been.te bestellen. Er is iets fout gegaan bij de mededeling. Er staat nr.26 en 27. Afgezien van het feit dat ik die niet krijg voor 10 Euro, zou ik ze dan dubbel hebben.
  Ik hoop dus De koning met het gipsen been te ontvangen.
  Groeten
  Elly Eikendal

 3. Geen probleem, zodra het boekje er is stuur ik het naar u op. Het is leverbaar vanaf 24 november

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *